کوتینگ چیست؟

کوتینگ چیست؟

رفع مشکل کوتینگ کردن برای همیشه!

افرادی که در صنعت چاپ خصوصا چاپ سابلیمیشن فعالیت دارند همواره در تلاش برای پی بردن به معمای کوتینگ هستند. اگر شما هم جزو چنین افرادی هستید پیشنهاد میکنم که مقاله پیش رو با دقت بخونید تا به همه سوالهای شما پاسخ داده شود.

 

کوتینگ و سابلیمیشن دو جزء جدا نشدنی از هم هستند. هرجا که صحبت از چاپ سابلیمیشن باشد قطعا پای کوتینگ هم به میان خواهد آمد. امروزه محصولات چاپ سابلیمیشن یکی از متنوع ترین و پرفروش ترین محصولات چاپی می باشد.

 

توانایی چاپ بر روی سطوح مختلف از جمله پارچه و فلز و چوب و پلاستیک و سنگ و … عامل اصلی پرطرفدار بودن چاپ سابلیمیشن است. اما مشکل اکثر فعالان این عرصه اینست که به همین سادگی هم نمی توانند روی سطوح مختلف چاپ را انجام دهند و ابتدای امر باید سطح مورد نظر را کوتینگ کنند. کوتینگ در واقع مایعی است که به سطوح مختلف توانایی جذب و حفظ جوهر را می دهد.

 

 

 

نقش کوتینگ در صنعت چاپ سابلیمیشن:

کوتینگ چیست؟

بعد از پاسخ به سوال { کوتینگ چیست؟ } حال سوال دیگری پیش می آید آن هم این است که کوتینگ چه نقشی در صنعت چاپ سابلیمیشن ایفا می کند.

 

برای اینکه بطور دقیق با نقش کوتینگ آشنا شویم بهتر است که ابتدا کمی درباره چاپ سابلیمیشن توضیح دهیم. همان طور که می دانید چاپ سابلیمیشن یا همان چاپ حرارتی از انتقال جوهر از طریق کاغذ به سطح مورد نظر صورت می گیرد. به این صورت که ابتدا باید طرح مورد نظر بر روی کاغذ سابلیمیشن و با جوهر سابلیمیشن پرینت شود. سپس طرح پرینت شده را روی سطح مورد نظر که مثلا می تواند یک قطعه کاشی و یا یک قطعه ام دی اف باشد قرار می دهیم. حال با حرارتی که توسط دستگاه پرس سابلیمیشن اعمال میکنیم جوهر از روی کاغذ بلند شده و روی سطح موردنظر می نشیند.

 

ممکن است حال از خود بپرسید که پس کوتینگ کجای این ماجراست؟ پس اجازه دهید که با کمی مقدمه چینی این مساله را برایتان روشن کنم. چاپ سابلیمیشن بخاطر نوع ترکیبات سازنده ی جوهرش تنها بر روی سطح پلی استری امکان چاپ دارد! یعنی اگر سطح مورد نظر شما سطحی غیر از مواد پلی استری داشته باشد نمی تواند جوهر سابلیمیشن را روی خود حفظ کند. تصور کنید که شما یک ورق آلومینیومی دارید و می خواهید روی آن چاپ سابلیمیشن انجام دهید. بعد از پرینت طرح مورد نظر و قرار دادن آن روی ورق و اعمال حرارت شاید در نگاه اول این انتظار را داشته باشیم که طرح روی ورق نشسته باشد. اما در عمل میبینیم که چنین نیست و چند حالت زیر اتفاق می افتد:

  • جوهر با یک دست کشیدن ساده روی سطح پخش می شود.
  • هیچ انتقال جوهری صورت نگرفته است.
  • مقدار خیلی کمی جوهر انتقال پیدا کرده است و یک طرح مات و بی کیفیت را ایجاد کرده است.

 

اما تصور کنید همین چاپ روی یک پارچه ساتن انجام شود. خواهید دید که بسیار شفاف و گویا این انتقال رنگ صورت گرفته است. دلیل این تفاوت هم در ساختار تشکیل دهنده ی دو سطح آلومینیوم و پارچه ساتن است. در پارچه ساتن ما الیافی مصنوعی و پلی استری داریم و طبق آنچه که گفته شد چنین سطوحی بدون نیاز به کوتینگ قابلیت چاپ را دارند. اما ورق آلومینیوم و بسیاری از سطوح دیگر این توانایی را ندارند زیرا که سطح آن پلی استری نیست.

در چنین مواردی کوتینگ در نقش یک سوپرمن ظاهر می شود و مشکل را حل می کند. اون به سطوح غیر پلی استری قابلیت جذب و حفظ جوهر را می دهد.

 

 

 

البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که هرجا نام کوتنیگ به گوش شما خورد نباید تصور کنید که منظور کوتینگ سابلیمیشن است. بصورت کلی کوت (به انگلیسی Coat) به معنای پوشش دادن یا پوشاندن است و کوتینگ (به انگلیسی Coating) به معنای انجام این عمل است. وگرنه در صنایع مختلف ، انواع کوتینگ ها و یا همان پوشش ها وجود دارند که هر کدام از آنها به منظور خاصی استفاده شده و ویژگی خاصی را به سطح می دهند.

 

 

 

کوتینگ سابلیمیشن:

تا اینجای بحث کوتینگ سابلیمیشن متوجه شدیم که هر گردی گردو نیست و هرجا سخن از کوتینگ است الزاما نام چاپ سابلیمیشن نمی درخشد! و ممکن است منظور هر مایعی با هر خصوصیت دیگری باشد. اما وقتی نام کوتینگ سابلیمیشن وسط می آید منظور دقیقا همین مایعی است که من و شما با آن سر و کار داریم؛ پوششی خاص جهت آماده سازی سطوح مختلف برای چاپ سابلیمیشن.

یکی از دلایلی که سبب می شود جوهر سابلیمیشن بدون کوتینگ روی هر سطحی ننشیند متفاوت بودن جوهرهای سابلیمیشن با جوهرهای دیگر است.

 

 

زیرا در این نوع پرینترهای سابلیمیشن، جوهر از یکسری مواد طبیعی و معدنی تشکیل شده است و همین امر سبب می شود مانند هر رنگ دیگری به راحتی بر روی سطوح بشیند.

 

 

اما جوهرهای سابلیمیشن از رنگ دانه های پلیمری تشکیل شده اند و در حال عادی تنها روی سطوح پلی استری قابل جذب هستند. در شرایطی که سطح ما پلی استری نباشد با ایجاد یک قشای نازک توسط کوتینگ یک سطح پلی استری مصنوعی ایجاد میکنیم تا بتواند جاذب جوهر باشد.

 

 

 انواع کوتینگ:

کوتینگ چیست؟

کوتینگ های مختلفی در بازار موجود است که هر کدام دارای کیفیت های متفاوتی می باشند. علاوه بر کیفیت آنچه مطرح است سرد یا گرم بودن و همچنین میزان غلظت کوتینگ و میزان سطحی است که می توان آن را کوتینگ کرد.

 

کوتینگ گرم:

نام دیگر کوتینگ گرم کوره خشک است و این بدان معناست که برای خشک شدن نیاز به حرارت دارند که توسط کوره اعمال می شود. این کوتینگ ها عمدتا تک جزئی هستند و بیشتر مناسب کارهای تعداد بالا و شرکتی هستند.

 

کوتینگ سرد:

نام دیگر کوتینگ سرد هواخشک است و این بدان معناست که برای خشک کردن آن نیازی به کوره نیست و می توان در هوای اتاق هم این عمل صورت بگیرد. این کوتینگ بسیار بیشتر از کوتینگ گرم محبوب است و علت اصلی آن هم عدم نیاز به کوره است.

 

 کوره:

کوره به هر محیطی که بتوان از طریق آن به سطح موردنظر حرارت یکسان و یکنواخت دهیم تلقی می شود. در واقع از فر خانگی و توستر گرفته تا کروه های صنعتی می توانند در این ام به ما کمک کنند.

 

کوتینگ سابلیمیشن مجموعه پاپوچاپ:

کوتینگ سابلیمیشن مجموعه پاپوچاپ دارای دو مزیت عمده است که آن را از سایر کوتینگ ها متمایز می کند:

  • مزیت اول آن اینست که دیگر در آن خبری از گرم یا سرد بودن نیست! یعنی شما یک ترکیب دوجزئی را خواهید داشت که هم بصورت گرم و هم بصورت سرد می توانید استفاده کنید. اگر کوره در دسترس داشتید می توانید بصورت گرم استفاده کرده و با دادن حرارت 140 درجه و مدت زمان 20 دقیقه سطح موردنظر را آماده چاپ کنید. اگر هم کوره ای در دسترس نداشتید می توانید در دمای اتاق چندساعت منتظر بمانید تا عملیات خشک شدن به پایان برسد. این مدت زمان بسته به میزان دمای محیط و میزان رطوبت متفاوت است و از 12 ساعت تا 72 ساعت قابل تغییر است.

 

  • مزیت دیگر این کوتینگ ها غلظت بالای آنهاست که سبب می شود شما بتوانید سطح بیشتری را با آن کوتینگ کنید. بطور مثال کوتینگ های مخصوص سطوح سخت ما (مثل کاشی، ام دی اف، فلز و …) چیزی حدود 16 الی 20 متر مربع را می توانند پوشش دهند که در مقایسه با بسیاری از برندهای دیگر یک مقدار فوق العاده خواهد بود. این یکی از نکاتی است که باید در هنگام خرید توجه داشته باشید. یعنی باید محاسبه کنید که با این مقدار کوتینگ و این مبلغ چه متر مربع را می توان با آن کوتینگ کرد. کوتینگ کردن بدون محاسبه و ضرب و تقسیم چیزی جز دردسر برای شما نخواهد داشت. پس حتما این نکته را باید لحاظ کنید.

 

روش های کوتینگ:

روش های کوتینگ عمدتا شامل دو روش غرقابی و اسپری کردن می شود. در هر دو مورد ابتدا باید سطح مورد نظر را خوب تمیز کنیم تا عاری از هرگونه کثیفی و یا لکه باشد.

 

 

۱- در روش اول عمل کوتینگ را بصورت پاشش انجام میدهیم. در این روش با استفاده از پیستوله روی سطح را کوتینگ میکنیم. باید توجه داشته باشیم که میزان پاشش نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشد. میزان پاشش کم سبب جذب کم جوهر می شود و میزان پاشش زیاد چسبیدن کاغذ به سطح می شود.

 

 

 

اینکار کمی سریع تر و راحت است اما تنها نکته اش اینست که باید توسط یک فرد کاربلد صورت گیرد. زیرا اگر کار با پیسوله و پاشش را بلد نباشیم، با توجه به قیمت تقریبا قابل توجه مایع کوتینگ چیزی جز ضرر عایدتان نخواهد شد.

 

 

 

۲- روش دیگر کوتینگ غرقابی کردن است که در آن سطح مورد نظر را ( بطور مثال لیوان ) در یک محفظه یا ظرف بزرگتر حاوی مایع کوتینگ قرار می دهیم. این روش برای برخی از اقلام ممکن است مناسب باشد اما با توجه به میزان مصرف خیلی زیاد کوتینگ پیشنهاد نمی شود.

 

 

روش غرقابی یا شناور هم به این صورت است که جسم موردنظر در داخل ظرف بزرگتر حاوی مایع کوتینگ قرار گرفته تا تمام سطح جسم را دربر بگیرد.

 

در پایان هر دو مرحله هم باید صبر کنیم تا مایع کوتنیگ روی سطح خشک شود.

خشک شدن کوتینگ شامل دو مرحله می شود:

  • خشک شدن اولیه
  • خشک شدن ثانویه

پس از کوتینگ سطح روی جسم چسبناک می شود. که بعد از مدت کوتاهی (شاید چند دقیقه) این چسبناکی از بین می رود. این حالت نباید شما را به اشتباه بیاندازد و تصور کنید که زمان چاپ فرا رسیده است. به چنین خشک شدنی خشک شدن اولیه می گویند.

پس از خشک شدن اولیه اگر عملیات چاپ صورت بگیرد مشاهده خواهید کرد که کاغذ کاملا روی سطح جسم می چسبد و این یعنی هنوز بطور کامل خشک نشده است.

 

برای خشک شدن ثانویه یا همان خشک شدن اصلی به مدت زمان بیشتری نیاز داریم. پس از این خشک شدن می توان عملیات چاپ را بدون هیچ مشکلی انجام دهیم.

حال اگر بخواهیم این روند خشک شدن که چیزی بیش از یک روز طول می کشد کاهش یابد، باید مواد کوتینگ شده را در داخل یک کوره یا اجاق با دمایی حدود 140 درجه سانتی گراد قرار دهیم و ۲۰ دقیقه فرصت می دهیم تا مایع کوتینگ بطور کامل خشک شود.

 

 

در پایان ذکر اینکه ضروری است که فضایی که در آن عملیات کوتینگ انجام می شود باید عاری از هرگونه گرد و غبار باشد. در غیر این صورت سطح آغشته به کوتینگ گرد و غبار را به خود می گیرد و این یعنی یک پایان بد برای عملیات کوتینگ! البته اگر تنها در مرحله خشک شدن اولیه بتوانید از ورود گرد و غبار جلوگیری کنید کافی است و دیگر حتی اگر غباری هم روی سطح بنشیند می توانید با یک دست کشیدن ساده آن را برطرف کنید.

 

 انواع کوتینگ:

  • کوتینگ پارچه
  • کوتینگ سطوح سخت

 

کوتینگ پارچه:

کوتینگ چیست؟

کوتینگ پارچه زمانی به کمک شما خواهد آمد که بخواهید روی تیشرت های پنبه ای روشن چاپ سابلیمیشن انجام دهید. خوب میدانید که سابلیمیشن توانایی چاپ مستقیم روی تیشرت های مشکی و همچنین تیشرت های پنبه ای روشن را ندارد.

 

در بحث تیشرت مشکی استفاده از لیبل های نرم مخصوص تیشرت مشکی بهترین پیشنهاد ما خواهد بود که می توانید جهت آشنایی با آن مقاله چاپ روی تیشرت مشکی را مطالعه نمایید.

 

اما در بحث تیشرت پنبه روشن استفاده از کوتینگ پارچه یک راه آسان و خوب خواهد بود. مجموعه پاپوچاپ ارائه دهنده کوتینگ پارچه مخصوص تیشرت های پنبه ای است و این کوتینگ ها هم همانند کوتینگ های سطوح سخت ما دارای غلظت بالایی می باشند و در مقایسه با سایر برندها توانایی کوتینگ کردن سطح بیشتری را دارا می باشند.

 

 

کوتینگ سطوح سخت:

به عبارتی دیگر شاید بتواند گفت که کوتینگ سطوح سخت شامل هر سطحی به جز پارچه می باشد. این سطح می تواند ام دی اف، کاشی، لیوان، بشقاب، کریستال و … باشد. در واقع با خرید این مایع دوجزئی شما می توانید تمامی سطوح نام برده شده در بالا را برای چاپ سابلیمیشن آماده کنید.

 

با توجه به قیمت بالای مواد خام پیشنهاد میکنیم که خودتان دست به کار شوید و لااقل بخشی از محصولات خام قابل تولید را خودتان تولید کنید و با کمی تحقیق و تولید محصولاتی جدید بعنوان یک فروشنده مواد خام در منطقه خود فعالیت نمایید.

 

 

جمع بندی + خرید:

در پایان عرض کنیم که کوتینگ کردن یک عمل تجربی است و نیاز به آزمون و خطا دارد. اگر صبر و حوصله ندارید بهتر است نزدیک آن نشوید! امیدواریم به سوالات شما عزیزان (کوتینگ چیست؟) به خوبی و روان پاسخ داده باشیم. همواره میتوانید از طریق وبلاگ این سایت تمامی مطالب آموزشی ما را پیگیری فرمایید.هم چنین جهت مشاوره و سفارش کوتینگ میتوانید با شماره تماس زیر در ارتباط باشید.

09369198619

 

همچنین ببینید

خرید دستگاه چاپ dtf

خدمات چاپ دی تی اف DTF

خدمات چاپ دی تی اف DTF در تهران و کرج : چاپ دی تی اف …

42 نظر

  1. ممنون از شما بابت توضیحات روانتون. فقط یک سوالی داشتم . کوتینگ روی چوب باعث ورم چوب نمیشه؟؟
    بازم ممنونم

    • ادمین سایت

      سلام درود برشما. کوتینگ بروی انواع چوب ها تست شده و مشکلی که شما فرمودید تا الان مشاهده نشده است.
      موفق باشید

  2. سلام سوالی دارم از خدمتتون ،من قبلا برای روکش و جلا روی چوب و پلاستیک که در معرض نور خورشید و آب شور بود از رزین اپوکسی استفاده میکردم ،میخواستم بدونم ایا کوتینگ رو میتونم جایگزین رزین اپوکسی کنم که هم جلا دهنده کارم باشه و هم در مقابل نور و اب شور مقاوم باشه ؟

    • ادمین سایت

      با سلام خدمت شما. بله . پلی استر،پلی اورتان،اپوکسی و کوتینگ همگی از خانواده رزین می باشند که کوتینگ از نظر کیفیت نسبت به بقیه خانواده رزین ها مرغوب تر می باشد بنابراین میتوانید از کوتینگ استفاده نمایید.

  3. جعفرپور

    با عرض سلام وبا تشکر از راهتمایهای ارزشمندتان / خواهشمند است اینجانب را در موارد ذیل را هنمایی فرمایید /دوسال است که با راهنماییهای استاتید نظیر شما کار سابلیمیشن را شروع کردم الحمدالله خوب پیش میرود و به تازکی دستگاه سه بعدی نیز خریدم ومشغول چاپ بشقاب هستم استاد گرامی من یکی از سایتهای ایرانی دیدم که لیوان چاپ شده را رویش یه محلولی آغشته کرد و بعد از چند دقیقه پاکش کرد چون من سه تا بشقاب ولیوان چاپ کرده دارم که به لحاظ خانوادگی بودن عکس نمیتونم برا پاک کردن بیرون بدم ضمنا توفیلم روی یه بطری نوشته بود رنگ پاک کن سابلیمیشن -لذا آیا چنین موادی وجود دارد آیا شما موجود دارید خواهشا کمکم کنید تا بتوانم خودم پاک کرده و کوتینگ بزنم مطلب زیاد شد شرمنده و آیا اگرخودم کوتینگ بزنم میتوان برا خشک کردنش داخل دستگاه سه بعدی بزارم ممنون از لطفتان

    • ادمین سایت

      سلام. ابتدا برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم. و اما در مورد سواالی که فرمودید. بله . محلول های مختلفی وجود داره که می تونید با استفاده از اونها عکس چاپ شده رو پاک کنید. یکی از ساده ترین راه ها قرار دادن سطح مورد نظر در ظرفی پر از وایتکس است.هم چنین برای ایجاد قابلیت چاپ روی سطوح میتوانید از کوتینگ های گرم و سرد استفاده کنید.کوتینگ سرد نیازی به حرارت دادن ندارد ولی کوتینگ گرم باید به مدت بیست دقیقه در دمای حدود 140 درجه قرار بگیرد که برای این منظور میتوانید از دستگاه سه بعدی سابلیمیشن به عنوان کوره استفاده نمایید.

  4. امین خسروانی

    سلام ممنون از شما
    لطفا درباره چگونگی کوتینگ کردن پارچه بیشتر توضیح دهید. و مدت زمان ماندگاری کوتینگ رو پارچه چقدر است؟ آیا با شستشو از بین میرود؟

    • ادمین سایت

      سلام. کوتینگ های پارچه پایه آب و مناسب پارچه هستند. در این مورد شما باید ابتدا سطح مورد نظر خودتون که پارچه هست رو با استفاده از آب پاش های آرایشگری خیس کنید. و بعد بگذارید تا خشک بشه. اگر با لمس پارچه خیسی احساس نشد می توانید عملیات چاپ رو انجام بدید. بعد از شستشو قطعا مقداری از شفافیت اولیه از بین میره. که این مورد در همه چاپها حتی چاپ روی تشرت های پلی استر مشهوده. اما این نکته به این معنا نیست که کل چاپ از بین بره.

  5. سلام و عرض ادب . شرمنده من کوتینک با مارک رویال گرفتم از اصفهان . خیلی ازش تعریف کرده بودن تو سایت و تلفنی ولی وقتی به دستم رسید و استفاده کردم . بعد از چاپ با چند قطره آب که ریخته میشه کلا سطح مثل اول تمیز میشه و اثری از چاپ نمیمونه . همه تعریفاتی که ازش تو سایت کردن دروغه و واقعا ارزش 1 ریالی هم نداره براش خرج کنی . حالا میشه بفرمایید که من اشتباهی استفاده کردم ؟(البته طبق دستور همراه کوتینگ استفاده کردم )

    • ادمین سایت

      باسلام خدمت شما دوست عزیز. کوتینگ ها اساسا دو نوع هستند. پایه آب و پایه روغن. پایه آب ها برای کار سابلیمیشن مناسب نیستند. مشکلاتی چون پاک شدن و چسبیدن کاغذ به سطح از جمله مسایلی هست که با این نوع کوتینگ ها بوجود میاد. در مورد مارک مذکور نظری ندارم. اما به طور کل عواملی مثل پایه آب یا پایه روغن بودن، گرم یا سرد بودن، و در صورت گرم بودن نحوه پخت کوتینگ از جمله نکاتی هست که میتونه روی نتیجه کار اثر بگذاره.

  6. سلام کوتینگ عالی بود حقیقتا.ممنون‌ از پاپوچاپ

  7. امین شفیقی

    سلام ممنون از توضیحاتتون چطوری میتونم رنگ یا اسپری کوتین را خریداری کنم .؟

    • ادمین سایت

      سلام. لطفا جهت ثبت سفارش با شماره ی 09369198619 تماس بگیرید.باتشکر

  8. یوسف پایکار

    با سلام و تشکر از راهنمایهاتون
    من اتیکت فروش در بازار پاچنار تهران هستم.قصد دارم عکسبرگردون روی سلفون تولید منم که تولید کنندگان پوشاک با پرس حرارتی بتونن چاپ بر روی پارچه رو انجام بدن.
    در صورت امکان آموزش برای تولید طلق ترانسفر و نحوه طراحی و مراحل و فرایند تولید رو برام مهیا کنید.متشکرم

  9. با سلام و احترام و تشکر بابت آموزش دقیق و خوبتان
    بنده چند ماهی است که برای انجام کوتنیگ شروع به فعالیت کردم و تجربه چندانی ندارم. موادی که از برخی افراد خریدم را تست کردم. تمام مواد در ابتدا خوب بودند ولی بعد از مدتی استفاده حدودا 2 الی 4 هفته و بعضی مواد کمی بیشتر لیوانهایی که چاپ داشتند شروع به پوسته پوسته شدن کردن. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه. دوستانی که مواد رو ازشون خرید کردم میگویند کوتینگ زمانی که تصویر چاپ می شود یعنی خوب بوده. آیا دلیلش میتونه از نح.ه چاپ باشه؟ من معمو.لا لیوان سرامیک رو رو دمای 350 فارنهایت و زمان 60 ثانیه چاپ میزنم.
    ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید.
    با تشکر

  10. با سلام و احترام و تشکر بابت آموزش دقیق و خوبتان
    بنده چند ماهی است که برای انجام کوتنیگ شروع به فعالیت کردم و تجربه چندانی ندارم. موادی که از برخی افراد خریدم را تست کردم. تمام مواد در ابتدا خوب بودند ولی بعد از مدتی استفاده حدودا 2 الی 4 هفته و بعضی مواد کمی بیشتر لیوانهایی که چاپ داشتند شروع به پوسته پوسته شدن کردن. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه. دوستانی که مواد رو ازشون خرید کردم میگویند کوتینگ زمانی که تصویر چاپ می شود یعنی خوب بوده. آیا دلیلش میتونه از نح.ه چاپ باشه؟ من معمو.لا لیوان سرامیک رو رو دمای 350 فارنهایت و زمان 60 ثانیه چاپ میزنم.

    با تشکر
    ممنو از راهنماییتون

    • ادمین سایت

      سلام. ممنونم از شما بابت لطفی که به ما داشتید. در یکی از کامنت های قبلی این مورد توضیح داده شد. علت این امر استفاده از کوتینگ های پایه اپوکسی هست. متاسفانه یکی از اشتباهات رایج همکاران در بحث کوتینگ استفاده از کوتینگ های با درجه کیفی پایین هست.

  11. سلام. وقتتون بخیر
    من میخوام با رزین اپوکسی سطوح سخت مث کاشی و سرامیک رو کوتینگ کنم. آیا چنین چیزی امکان داره؟ و نتیجه کار دوام و شفافیتش مثل مواد خارجی و کاشی های خارجی تولید چین میشه؟ چه ترکیبات دیگه ای پیشنهاد می کنید برای بهتر شدن نتیجه کار؟
    خیلی ممنون

    • ادمین سایت

      سلام کوتینگ های با پایه رزین اپوکسی جزو کوتینگ های ضعیف هستند. گرچه چاپ رو سطح انجام میشه اما به هیچ وجه شفافیت و همچنین ماندگاری کوتنیگ های اصلی رو نداره. پوست پوست شدن کوتینگ و کنده شدن از روی سطح یکی از عمده مشکلات استفاده از رزین اپوکسی هست

  12. علی اسدی

    سلام برای چاپ روی pvc احتیاج به کوتینگ هست یا خیر؟
    البته سطح مورد نظر براق هستش

    • ادمین سایت

      سلام بهترین کار برای رسیدن به این پاسخ، انجام دادن عمل چاپ روی آن سطح و بررسی نتیجه است.
      یک چاپ مطلوب باید شفاف، مقاوم و کاملا واضح باشد.
      بصورت تجربی باید عرض کنیم که برای رسیدن به یک چاپ خوب بر روی pvc نیاز به کوتینگ هست.

  13. با سلام
    ممنون از راهنماییهای ارزشمندتون من یه مایع کوتینگ از یک شرکت دیگه گرفتم وروی لباس پنبه ای سفید پاشیدم گذاشتم تا خشک بشه اما وقتی که چاپ کردم دیدم خیلی کمرنگ چاپ شده وکلا چاپ مطلوبی نبود ولکه های مایع کوتینگ هم روی لباس مشخص شده بود لطفا راهنمایی میفرمایید که چقدر باید ماده کوتینگ رو روی پارچه بپاشم تا چاپم خوب بشه اصلا از لیبل های مختلف استفاده کنم بهتره وبه صرفه هست یا از کوتینگ

    • ادمین سایت

      سلام با توجه به ورود خدمات دی تی اف DTF ، استفاده از لیبل هایی چون اسپان و ساتن پشت چسب دار، خیلی منطقی نیست. در مورد استفاده از کوتینگ پارچه پیشنهاد میکنم که با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

  14. مرتضی خدابنده لو

    سلام.خسته نباشید بابت آموزش خوبتون.من می‌خوام روی چینی بهداشتی روشویی وتوالت فرنگی کوتینگ طلایی انجام بدم.خواستم بدونم میشه از کوتینگ گرم استفاده کرد.چه تجهیزاتی لازم داره.وماندگاریش درحد کوتینگهای خارجی هست یا نه؟هرکازی هم بفرمایید انجام میدم واگر آموزشی لازم باشه ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید.

  15. رضا خیامی

    سلام و تشکر از اطلاعاتتون
    اطلاعاتی در مورد دستگاه های مورد نیاز برای کوتینگ چینی بهداشتی نیاز دارم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

    • ادمین سایت

      سلام و وقت بخیر. با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

  16. علی اصغر

    سلام آیا ماگ های خام هم نیاز به کوتینگ دارن؟

    • ادمین سایت

      سلام. در صورتی که ماگهاتون رو از دفاتر فروش مواد خام سابلیمیشن تهیه می کنید، نیازی به کوتینگ نداره اما در صورتی که این ماگ ها از کارگاه های تولید ماگ و کاشی و … تهیه کردید به احتمال زیاد باید عمل کوتینگ رو انجام بدید. به طور کل هر محصولی قبل از چاپ باید توط مایع کوتینگ پوشش داه بشه. به غیر از مواردی خاص و محدود که جهت اطلاع از اونها می تونید مقالات مربوط به کوتینگ در سایت رو مطالعه کنید.

  17. سلام،ممنون از راهنمایی هاتون
    من سرامیک کارم، ماگ میسازم، میخامکارگاه تولید ماگ های تبلیغاتی بزنم، تا اینجا هیچ اطلاعی از کوتینگ نداشتم، و اصلا نشنیده بودم، به هوای اینکه ماگ ها ماگ های ساده ای هستند دست به کار شدم
    اما الان این شد واسم یه چالش، که اصلا از چه کوتینگی استفاده کنم با جنس خوب و قابل رقابت ؟
    و از کجا خریداری کنم؟
    یا اصلا اموزشی اگ داره
    چون روش غرقابیش فکر میکنم مثل همون لعاب سرامیک خودمون باشه
    ولی بازم بابت آموزش حاضرم برم یاد بگیرم
    لطفا میشه راهنمایی کنین

    • ادمین سایت

      سلام و عرض ادب. امیدوارم که در راه اندازی این خط تولید موفق باشید. بطور کل کوتینگ اشیا مسطح خیلی راحت هست. اما برای کوتینگ لیوان علاوه بر تسلط نیاز به ابزار مخصوص هم هست. جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

  18. شیر و خورشید

    سلام وقتتون بخیر
    با این پیستوله برقی هایی که تو بازار هست میشه پاشش کوتینگ رو انجام داد؟

    • ادمین سایت

      سلام. بله. منتهی اگر متراژ کار شما زیاد هست ممکنه که در ادامه دچار مشکل بشید. بالاخره هر دستگاهی توان مخصوص به خودش رو داره.

  19. سلام حلال کوتینگ چی هست. محصولاتی ک چاپ اشتباه دارند رو طرحشون رو پاک کرد

    • ادمین سایت

      سلام با محلول رنگ بر که در فورشگاه های ابزار ساختمان و رنگ فروشی ها موجود است می توانید کوتینگ سطوح خراب را پاک کنید. به دلیل اسیدی بودن این مایع در حین کار از دستکش استفاده نمایید.

  20. بهزاد غلامی

    سلام
    نیاز به مایع کوتینگ ترانسفر طلق جهت چاپ روی طلق pvc یا pet دارم.
    ضمنا بعد چاپ عملیات وکیوم فرمینگ روی طلق صورت می‌پذیرد و بعد چاپ قراره منتقل بشود.
    لطفا در صورت وجود کوتینگ فوق اعلام نمایید،
    سپاس گذارم

  21. احمد صفاری

    درود به تمامی دوسنان
    مقاله بسیار جامع و کاربردی بود ، سپاس بیکران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *